Вратата-вход към красивото

Днес ще ви запознаем с едни художници, които умеят да рисуват почти навсякъде, дори и върху вратата. Професионалистите от Glass-studio ще направят всяка ваша смела мечта реалност. Как? благодарение на иновационните технологии вратата у дома се превръща не просто в една част от интериора, а красив детайл във всяка една стая. Погледнете към нея като на нещо ново и реално, нещо, което ще внесе уют и ще направи жилището нестандартно.Врата към хола

Технологията на Glass-studio дава възможност да се създадат изображения върху всякакви равнинни повърхности ( размери от 1.5;3.2 м).

Изберете своят любима картина, рисунка или фотография на реален пейзаж и нашите професионалисти от Glass-studio ще я сътворят върху вратата ви, на пода, или тавана. Фотопечатът на врати се прави с UV оборудване, което гарантира най-високо качество до най-дребните детайли.

Покажете своя собствен стил в интериора на дома, като изберете Glass-studio за свой помощник в реализирането на мечтите, защото днес няма нищо невъзможно благодарение на новите технологии.