Интериорен дизайн

1) ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Всеки един интериорен дизайн започва с функционално разпределение на отделните зони и позиционирането на мебелите в тях. Тази част от проекта цели да ни покаже как най- правилно да  усвоим  пространството. След снемане на всички размери на обекта и предварително събеседване с Вас, се изготвят няколко варианта функционално разпределение. Представя се в 2д чертежи.

2)  3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

След избор на функционално разпределения , започваме работа в избор на  стилова концепция , цветове и форми на бъдещия интериорен дизайн. Изготвят се триизмерно фотореалистично визуализиране на проекта. Това e неизменната и основна част от един интериорен проект. Фотореалистичната визуализация дава отговор на въпроса, как би изглеждало всичко в реалните размери и цветове, още преди да сте започнали ремонтни дейности и да сте поръчали обзавеждане.  Представя се с 3д визуализации или, и с виртуална разходка в интериора.

3) TЕХНИЧЕСКИ ПРОЕКТ

На този етап се изготвя цялостна техническа документация на проекта необходима за реализирането му. Представлява набор от  чертежи: архитектурни планове, включващи, работно разпределение, план Ел. и ВиК, проект подови настилки, проект мебели,  план разгъвки стени, проект софити тавани и осветителни тела и други необходими за реализацията спрямо вида на проекта. Прочети и разгледай какво включва техническия проект на дадения пример интериорен дизайн на дневна с кухня и трапезария.

Предлагаме собствен монтаж с дъглогодишен опит

Нашите проекти не са просто красиви картинки. Всички 3d визуализации от Glass Studio са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Това е и разликата между нашите услуги и масовите на пазара

Удобства за ВАС

 • Онлайн проект на кухня и други мебели

  Както всеки интериорен проект, започваме от функционалното разпределение. Ако работим онлайн Вие ни изпращате груба скица  и снимки   на стаята, в която ще бъде монтирана бъдещото кухненско обзавеждане. Описвате ни вашите изисквания и предпочитания за стил, ако все още не сте избрали стила , визията и функционалността, която търсите, ние ще ви консултираме и изберем най-подходящия дизайн за Вас . Първата стъпка: изготвяме  до три  варианта функционално разпределение за зоната на кухнята, представляващи  2D чертежи с всички размери. На този етап определяме къде ще бъде  разположена мивка, миялна, хладилник, фурни, къде ще обособим място за съхранение  и приготвяне на храната.

 • 3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА КУХНЯ

  След като сме готови с  функционалното  разпределение, започваме работа в триизмерното пространство и избор на стил и дизайн , видове и цветове на материалите за кухнята. Изготвяме 3д визуализации на проекта, които ни помагат  да  видим фотореалистично проекта на кухня. Професионалното визуализиране на проекта ни помага най-точно да изберем дизайна на нашата кухня, да си спестим евентуални неприятни изненади във визията на кухнята и да представим нашите изисквания към мебелистите за изработка.

 • ТЕХНИЧЕКИ ПРОЕКТ НА КУХНЯ

  За да може да бъде реализиран всеки интериорен проект на кухня са необходими точни размери  и спецификации за изработка и монтаж.  Всички 3d визуализации от Glass Studio са проектирани, така че да бъдат възможни за изработка, с реални материали в реални размери. Техническия проект на кухня включва детайлни 2д чертежи  с работни варианти на разпределение, разрези, разгъвки  на кухнята,  с точни размери. Тук се позиционират и всички излази за ЕЛ, ВиК, и ОВК.

 • МАТЕРИАЛИ И МЕХАНИЗМИ ЗА КУХНЯТА

  След като сме готови с техническата спецификация описваме всички материали, вида на плоскостите за кухненски вратички, корпус, работен плот, гръб ,  с каталожни номера. Избират се всички механизми за чекмеджета, панти за врати , скрито лед осветление, кошници с изтегляне, органайзери, водобранни лайсни, мивки,  уреди и други аксесоари. С този опис на материали  проекта вече е готов за офериране, поръчка, изработка и монтаж.

 • Реализация

  Разполагаме със собствена монтажна група, която ще изпълни проекта