Мебели по Поръчка

Ние сме млад амбициозен екип, който държи на качеството и доброто отношение с клиентите. За нас проектите трябва да са максимално перфектни, когато условията позволяват това. Откровени сме с клиентите от самото начало какво е възможно и какъв ефект/предимства имат различните компоненти на проекта.

Кухни по поръчка

Кухни по поръчка

Първа стъпка 3D визуализация

От чертежа до монтажа, това е услугата "Кухня по проект" с монтаж в София. Използваме качествени ПДЧ и МДФ материали, термо плот и гръб или стъкла и технически/естествен камък за плот и гръб.

Мебели за дома по поръчка

Мебели за дома по поръчка

Спалня и гардероб

Всички наши проекти са по индивидуалните желания на клиента за цветове, текстури(мат/гланц), вид материали, размери, особености помещения и функционалности. Разполагаме с каталог тапицерии над 120 цвята/декора за спални по поръчка.

Представяме ви примерни модели, които сме реализирали през годините. Не се ограничавайте до тези цветове и модели. Можем да модифцираме според Вашите изисквания.

ТВ Модул

ТВ Модул

Модел Иванина
ТВ модул 2

ТВ модул 2

Модел Боряна
ТВ модул 3

ТВ модул 3

Модел Тео
Ъглов гардероб

Ъглов гардероб

Материал ПДЧ или МДФ
Гардероб с плъзгаща система

Гардероб с плъзгаща система

Осветление в гардероб

Осветление в гардероб

Гардеробите се проектират индивидуално според брой крила, вътрешно разпределение, екстри, осветления, цветове и декори. Възможност за плъзгаща система Hettich top line L/XL или Sevroll. Крила настрани с пуш или декоративни дръжки. Вътрешни или външни чекмеджета. Имаме богат опит и в проектирането и монтажа на гардероби и антрета.