Поръчка на кухня

1.Запитване

Заповядайте на място(гр.София, кв.Надежа, ул.Бели Дунав 2, партер) или попълнете онлайн формата за ценово запитване. Подгответе скица на помещението с отбелязани ВиК, ел. точките, въздуховод, както и приблизителни размери.

2.Предварителна оферта

След като споделите Вашите критерии за цветове, материали, механизми, както и това което сте харесали от нашите модели или на други места, ние ще ви предложим най-оптималните решения. Ще ви дадем приблизителна оферта по Вашите размери(скица) и критерии.

3.Снемане на точни размери

Ако одобрите предварителната оферта, пристъпване към вземане на размери от наши техници в обекта - заплащат се 100 лв.(за София-град) или 150 лв.(за София-област), които се приспадат при поръчка. Запознаване с особености; Обсъждане на проекта с наш проектант в офиса или по email/Viber.

4.Чертеж по размери

До 3 работни дни от снемане на размери: Ще изготвим чертеж с точните разпредлеения и конфигурация на елементите, както и на механизмите. Проектът се придружава от окончателна цена, с приспадната сума от аванса.

5.Договор и 3D проект

Подписва се договор с плащане на 50% аванс от цялата сума. След него се изготвя 3D проект с избраните декори/цветове. Срокът за израбтока на кухненски мебели е между 60 и 90 дни в зависимост от вида материал и натовареността ни.

За да бъдем по-прецизни в офертата за кухня(както и други мебели) по поръчка е добре да направите скици на помещението. Чертеж може да е на ръка и с приблизителни размери. Важно е да отбележите чист/мръсен канал, ел.точки, аспирация и ако има други особености(газ котле, желание за газова бутилка и др.). Чертеж може да изпратите след като ви върнем имейл от контакт формата или да донесете на място: София, ул.Бели Дунав 2

Glass Studio извършва монтажна дейност на територията на областите София, Перник, Кюстендил, Пазарджик и Пловдив.
МОЛЯ ПОСОЧЕТЕ ДЪЛЖИНИТЕ НА ПРЕДВИДЕНИТЕ КУХНЕНСКИ МЕБЕЛИ от ляво на дясно
Ако има 3-та или 4-та стена С ЖЕЛАНИ МЕБЕЛИ, моля напишете размерите тук
Ако се предвижда такъв елемент
Ако не сте сигурни кой материал е най-подходящ за вашите нужди, може да не попълвате.
Call Now Button