• Поръчка на кухня

    сива кухня мдф софия

1. Запитване

Заповядайте на място (гр. София, кв. Надежа, ул. Бели Дунав 2, партер) или попълнете онлайн формата за ценово запитване. Подгответе скица на помещението с  приблизителни размери за оферта. Срещата е с предварителна уговорка.

2. Предварителна оферта

След като споделите Вашите критерии за цветове, материали, механизми, както и това което сте харесали от нашите модели или на други места, ние ще ви предложим най-оптималните решения. Ще ви дадем приблизителна оферта по Вашите размери и критерии.

3. Снемане на точни размери

Ако одобрите предварителната оферта, пристъпване към вземане на размери от наши техници в обекта – заплащат се 600 лв. които се приспадат при поръчка. Запознаване с особености; Обсъждане на проекта с наш проектант в офиса или по email/Viber.

4. Чертеж по размери

До 10 работни дни от снемане на размери: Ще изготвим чертеж с точните разпредлеения и конфигурация на мебелите, както и на механизмите. Също така 3D проект кухня с предварително избраните цветове и декори, с до 3 промени по желание. Проектът се придружава от окончателна цена.

5. Договор и 3D проект

Подписва се договор с плащане на 50% аванс от цялата сума. Срокът за израбтока на кухненски мебели е между 60 и 90 дни в зависимост от вида материал и натовареността ни.

За да бъдем по-прецизни в офертата за кухня (както и други мебели) по поръчка е добре да направите скици на помещението. Чертеж може да е на ръка и с приблизителни размери. Важно е да отбележите чист/мръсен канал, ел.точки, аспирация и ако има други особености (газ котле, желание за газова бутилка и др.). Чертеж може да изпратите след като ви върнем имейл от контакт формата или да заповядате на предварително уговорена среща.

Направете запитване тук

Glass Studio извършва монтажна дейност на територията на София град и област.
Посочете стените, на които желаете да има мебели, от ляво на дясно
Ако има още стени
Дължина, височина, широчина
Ако не сте сигурни, може да прецените при мостри. Посочете най-близкото визуално, което ви харесва