Лакобел – да отразим индивидуалността си и да облечем своя дом в цвят

В днешно време вариантите за стенни покрития са неизброими и изключително разнообразни. Най-често се използват различни латексови бои, тапети и разнообразни по текстура мазилки. Но ако търсим материал, който да бъде перфектно гладък, ефектен, динамичен и с модерен цвят – най-доброто решение е интериорното стъкло – Лакобел.

Важно е да се отбележи, че лакобелът, който има достъпна цена, не се закалява. В този случай той е подходящ за места без висока темп., натиск и изрези, който биха отслабили здравината му.

4385

Декорациите на стени със стъкло лакобел придават неповторим блясък, привличат погледа с гладки текстури с брилянтни повърхности, с които могат да се създадат изненадващи перспективи.

Лаково оцветеното стъкло – лакобел е мултифункционален материал, който внася красота и индивидуалност в интериорния дизайн.То събужда сетивата, отразявайки светлината и играейки със сенките, дава дълбочина, движение на помещенията, като добавя ярки и цветни мотиви към интериора.

 

Полагането на керамични покрития за облицоване на стени все по-често се заменя с използването на стъкло, което представлява иновативно, чудесно решение за интериора на разнообразни помещения. Широкият диапазон за употреба – облицовка на мебели, стени, прегради, баня и други е един голям плюс.

 

Лакобел има цветно покритие отзад на стъклото. По този начин стъклото предпазва боята от нараняване и придава бляскава визия. Огледалният ефект създава оптическо усещане за светлина.

mochnik-colorimo

Избирайки за нашите проекти такъв материал имаме възможност за избор между богата палитра цветове и нюанси, които варират от ярки до пастелни тоналности. Така предизвикаме фантазията си и можем да създадем собствен цвят в хармония с нагласата ни за съответното помещение и уникалния дух, който целим да постигнем.

3_d_mixed_rev_4p_edited-1

С Лакобел можем да си позволим свободата да осъществим мечтите си за уникално, цветно, искрящо предизвикателство, в което да изразим дръзко вътрешното си усещане.

 

Лаково оцветеното стъкло перфектно се съчетава и може да се използва успешно с други материали като стомана, дърво или камък.
Материалът Лакобел притежава защита на цвета и влагоустойчивост, издръжлив е на надраскване(на гърба), има много добро сцепление и е съвместим с разнообразни лепила и силикони за плочки.

 

Използваните бои и материали при производството на това интериорно стъкло са напълно безвредни за хората и околната среда. Лесното му почистване и поддържане е голямо предимство за домакините. Лакобел има устойчивост на ултравиолетови лъчи, излагането му на постоянна слънчева светлина не нарушава цвета на стъклото и неговите качества. Още едно голямо преимущество е, че се монтира изключително лесно.

От голямо значение е и сигурността на материалите, които влагаме в нашите проекти. За по-голямата безопасност на интериорните стъкла лакобел се използва покриването им със специално полипропиленово фолио наречено сейф фолио (SAFE+), когато е нанесено от боядисаната страна на стъклото, може да го предпази от счупване и да предотврати инциденти и наранявания.

kitchen-rear-wall-has-a-backlit-glass-niche-with-integrated-socket
Лакобел е материалът на бъдещето за модерни интериорни решения. Бъдете смели, дръзки и предизвикателни в търсенето на своя стил – да отразим индивидуалността си и да облечем своя дом в цвят с Лакобел!

AGC-Lacobel_31