Още идеи за кухненски гръб

Отново ще заговорим за онова любимо място от дома, където всеки се отдава на кулинарни изкушения. Кухнята може да бъде голяма и малка, просторна и тясна, с ниски тавани или големи прозорци. Няма значение, ние знаем, че всеки си я обича такава, каквато е. Но идва може би момент, в който просто искате промяна – нещо различно, ново и с не толкова големи финансови средства. Идеи ? Да, ние сме тук за това, да помагаме. Ето на какво може да разчитате, че ще внесе разнообразие в кухнята.

Кухненският гръб – често пренебрегван, не винаги му се отдава необходимото внимание, а трябва. Вижте как кухнята променя своя облик изцяло с различен подбор на кухненски гръб. Вариантите са достатъчно много, достатъчно оригинални, че дори и най-претенциозните, биха открили свой фаворит. В последните години много актуални са закалените цветни стъкла и принт стъклата.

 

Когато искате да подчертаете ефекта на избрания от Вас гръб, то заложете и на вграденото осветление, лампи или LED ленти.
Знаем, че няма как да останете безпристрастни към нашите предложения. Почерпете идеи и не се колебайте да експериментирате в кухнята.