Малко бижу в хола

Масичката в хола или всекидневната е важна част от интериора на дома. На пазара можем да намерим различни модели – кръгли, квадратни, ниски, високи. А какво ще кажете за прозрачни? Дори и да ни се струват невидими, този вид масички придават на помещението силен интериорен акцент.

Снимките са с цел даване на интериорни идеи. Глас Студио НЕ предлага описаните в тази статия продукти!


маси

Ако декорът в жилището ви е в определен цвят, то безцветната маса в средата на хола няма да пречи, а дори ще се впише перфектно във всяка цветова гама. Така помещението няма да изглежда претрупано от акценти.

С ефирните прозрачни масички се създава впечатление за простор и може да се съчетае с всичко – меко килимче, пъстра ваза, цветна фруктиера. Първоначално те се избират най-вече за минималистичните интериори, но в последните години се наблюдават все по-често в интериора на съвременното жилище. маси

Ако поставите акрилната масичка близо до прозорец, естествената слънчева светлина ще преминава свободно и това ще я направи още по-ефектна. маса

маса

Избирайки безцветни акрилни маси за интериор, вие ще заложите на модерното, практичното и красивото за вашето жилище. Перфектно се съчетават с всеки декор и всяка цветова гама, заемат малко място и правят дома уютен и луксозен.

Снимките са с цел даване на интериорни идеи. Глас Студио НЕ предлага описаните в тази статия продукти!