Тенденции за 2015 в обзавеждането на дома

 

Първото тримесечие от 2015 година измина. Сега сме в най-хубавия период от годината – пролетта и събуждането на природата. Ако ви предстои покупка на апартамент, обзавеждането на къща, пребоядисване, декориране или просто ремонт, ние ще ви дадем насоки, какви са тенденциите в интериорния дизайн за 2015 година.

На първо място може със сигурност да ви уверим, че няма да сгрешите, ако заложите на смели ярки цветове. Наситените нюанси са за предпочитане. Не се колебайте да комбинирате цветовете, така че да се получи контраст. Гладките, полирани плоскости са хитът в кухнята.

Цветна кухня

Цветна кухня

Индустриалният стил навлиза рязко в тенденциите през 2015 година. Материали като стомана, стъкло, месинг, тел са хит, умело съчетани с различни лампи и крушки в стар стил. Първоначално може да ви се струва абсурдно, но после бързо ще свикнете с нестандартния интериор.

В кухнята през 2015 година присъстват и вертикалните шкафове. Ако ви допадат, може смело да ги използвате и в хола, и дори в коридора. Идеята е да се постигне максимална ефективност на пространството.

Индустриален стил

Индустриален стил

Направете кухненски остров или малък бар-плот в хола – нещо, което е в топ 10 на интериорните тенденции за годината. Той ще ви е нужен, за да съхранявате прибори, принадлежности, ще помогне холът да изглежда модерен и красив.

Бар плотът е хит за 2015

Бар плотът е хит за 2015

Не на последно място принт стъкло за гръб на кухня е хит в кухнята за 2015. Направете правилния избор от цветове, материали, изработка.