Банята – красива и луксозна

Банята – онова местенце от дома, в което след уморителен ден, искаме да прекараме вечността. В него намираме наслада за сетивата и тялото и черпим енергия след изтощителни часове на работното място. Пускаме топлата вода и се пренасяме в друго измерение, прехвърляме различни мисли през ума си, понякога плачем за кратко, за да си отиде разочарованието от нас, друг път се усмихваме широко и си пеем любимата песен. Кой не обича банята, това царско място. 

 

Днес ще ви дадем идеи за дизайн на баня. Материалът ще бъде луксозен, изтънчен, и малко скъп. Но мраморът си заслужава цената. Още от древни времена мраморът се е използвал при изграждането на сауни, мокри помещения и бани. Той е един от най-красивите камъни и може да има различни форми. За цветовете изборът е също огромен – от бяло до черно и още стотици разнообразни нюанси.

Интериор баня

При формирането на мрамора въглерода и желязото се преплитат по необикновен начин и на тях се дължат красивите цветни нишки. И вижте резултатите.. Интериор баня

Дизайнерите на бани предпочитат скандинавския стил и ретро стила в банята. Единият залага на бялото, на чистотата и простотата, а другият – на умелото съчетание на минало и настояще..

Ако искате да имате мраморна баня, но все още не можете да си позволите това, то поне помечтайте за нея. И кой знае, един ден може да я имате – същата като в мечтите ви. А дотогава – набавете си някои от следващите интересни аксесоари за баня, и не спирайте да мечтаете. интересни бани

 

 

интересни бани 1

интересни бани

Статията е с цел предлагане на интериорни идеи. Глас Студио НЕ предлага описаните в тази статия продукти!