MDF гланц за кухня

Гланцовите плочи МДФ сa подходящи за използване в производството на фронтални мебелни части за луксозни кухни и мебели се делят на два типа:

МДФ Боя Гланц e по-скъпата технология, която има 2 етапа на производство: Изрязване на отделни елементи от суров МДФ 18 mm, след което се нанасят няколко слоя лак с полирания, което отнема повече време и ръчна работа от вторият тип МДФ гланц за кухня. Цветовете са по RAL – около 220, като има възможност за перлени ефекти.

МДФ с PVC покритие на производител AGT с дебелина 18 mm. За по-ясно наричаме този материал „готов мдф“, защото се изрязва и кантира от готова ламинирана плоча. Цветовете и декорите са около 40, има и мдф плочи с ефекти: перлени, имитация дърво, мрамор и др. За сив гланц в момента на пазара има само мдф боя, но не и готова плоча.

МДФ готовите плочи са с лъскава и устойчива текстура с огледален блясък и гланцов финиш. Висококачествен декоративен меламинов филм е пресован върху основата MDF за създаването на материал, който отразява светлината. Колекцията включва едноцветни декори, устойчиви на УВ лъчи и надраскване.

На пазара има и пдч ГЛАНЦ, но това е много компромисен вариант и не препоръчваме. Може да видите мостра и на него, за да се убедите, че няма нищо общо с другите материали. ПДЧ мат са качествени плочи и ако желаете матова кухня можем да предложим и за това варианти, в които сме изпробвали качество и дълготрайност.

Заповядайте на място, за да видите мостри на цветовете: София, ул.Бели Дунав 2, партер

Call Now Button