Ако сте фенове на нестандартните идеи, то това наше предложение ще бъде точно за вас. Апартаментът е разположен в Индия, дело на модерно архитектурно студио. Забележете мебелите обаче – всички са със заоблени стилни ъгли. Всъщност не само мебелите имат такава форма, а и целия интериор в жилището, което е с не големи размери – около 65 кв. метра. 

Млада двойка от Мумбай дала заявка за нещо нестандартно и арт на студиото за интериорен дизайн The White room и те създали този апартамент. Не можем да скрием възхищението си от този интериор. Почти всичко е в бяло, създаващо впечатление за простор. В кухнята дори бар-плотът е с обли ъгли, а за вратите и преходът между стаите ще оставим коментара на вас. Банята пък ни оставя без дъх, защото поглеждайки в нея, ние се озоваваме за миг сякаш на морското дъно.

 

Нестандартният апартамент в Индия показва един различен поглед към интериорния дизайн. Новите идеи печелят нашето одобрение. Трябва винаги да сме отворени и готови за вдъхновяващи експерименти у дома.

Call Now Button
X