В последните години модерните окачени тавани почти изместиха употребата на полилеи. Те обаче си остават един луксозен начин да украсим тавана в дома. Някои дизайнери успешно съчетават опънат таван с разкошни кристални полилеи. А Вие кое предпочитате?

Днес ще ви покажем красиви полилеи за дома. Ако обичате пък да експериментирате, ще бъдат другите предложения за „Направи си сам“ осветително тяло и висящи лампи.
Думата полилей на френски означава „свещник“. Осветлението в жилището зависи много от цялостната атмосфера на дома. Определянето на разположението на полилеите и висящите лампи е също много важна част.

полилей

Повечето хора предпочитат те да са над масата, в центъра на жилището. Други просто експериментират и слагат полилея на различно място. Ако сте традиционалисти, ето ги предложения за Вас.

 

полилей

полилей

 

Кристалните полилеи отразяват естествената светлина от прозорците и все още са на мода, така да се каже. И може би това ще е така дълго време, имайки в предвид, че векове назад, притежанието на полилей е било символ на богатство и разкош.

 

 

А може би предпочитате да залагате на нестандартното? И това е добре. Изберете си осветително тяло с различна форма, цвят, разположение. Важното е на вас да ви харесва.

 

 

 

Ето ги и интересните идеи за ‘’Do It Yourself’’. Трябва ви въображение, смелост и малко свободно време. Със сигурност жилището ви ще изглежда нетрадиционно, но пък красиво и различно. Все повече хора днес залагат на авангардните акценти. Пробвайте и вие.

Call Now Button
X