Едно понятие обединява актуалните цветове през предстоящия сезон, а именно ЩАСТИЕ.  Ярките, набиващи се на очи, свежи тонове ще бъдат модерни през топлите месеци на 2016, като вдъхват оптимизъм и  вълнение в интериора на дома.

цветове интериор 2016

Според „Пантон” цветовете за сезон пролет/лято 2016 трябва да те отведат на някое приятно слънчево място, където да получиш възможност да се отпуснеш, да се почувстваш свободен да покажеш своята истинска същност, а за това могат да ти помогнат качествените интериорни стъкла от „Глас Студио“ – едноцветни стъкла или принт стъкла.

Що се отнася за интериора на дома като цяло на заден план са технологичните и студени дизайни, като търсеният ефект е спокойствие и душевен мир. Обръщане към красотата на природата, разходка на по-спокойно място, където биваме водени от най-човешките чувства – доброта, любов и любопитство към това, което природата ни предлага в нейния най-чист вид.

Напитки

Друго вдъхновение е контраста между забързаният град и буйната растителност, което създава наистина неочаквани цветови комбинации.  По този начин комбинациите се опитват да ни накарат да се замислиш за истинските и смислени неща, които ни заобикалят. Не случайно много от  интериорните дизайнери са повлияни от художници като Пикасо, Анри Матис, Франк Стела и много други.

“Пантон” представя десет основни цвята, с които ще сме в крак с последните модни тенденции през сезон пролет/лято 2016. Два нюанса изпъкват по-осезаемо, това са розов кварц и ведро синьо, наречено още “серенити”.

розов кварц 2016

Call Now Button
X