Поръчка на кухня

0

Запитване

Заповядайте на място(гр.София, кв.Надежа, ул.Бели Дунав 2, партер) или попълнете онлайн формата за ценово запитване. Подгответе скица на помещението с отбелязани ВиК, ел. точките, въздуховод, както и приблизителни размери.

0

Предварителна оферта

След като споделите Вашите критерии за цветове, материали, механизми, както и това което сте харесали от нашите модели или на други места, ние ще ви предложим най-оптималните решения. Ще ви дадем приблизителна оферта по Вашите размери(скица) и критерии.

0

Снемане на точни размери

Ако одобрите предварителната оферта, пристъпване към вземане на размери от наши техници в обекта - заплащат се 80 лв., които се приспадат при поръчка. Запознаване с особености; Обсъждане на проекта с наш проектант в офиса или по email/Viber. Уточняване, ако има промени от предварителната скица и оферта.

0

Проекти и 3D Визуализация

До 3 работни дни от снемане на размери: Към одобрения проект ще изготвим безплатно проекти за ВиК, ел. инсталация и аспирация. По желание на клиента ще изготвим безплатен 3D проект в избраните цветове и материали - с до 3 промени. Проектът се придружава от окончателна цена.

0

Договор

Подписва се договор и клиентът заплаща 50% от крайната сума. Ако има ел.уреди, мивки, допълнителни аксесоари, те се заплащат на 100%.

0

Изпълнение на поръчката

Вашите нови мебели ще бъдат готови между 20 и 40 календарни дни, в зависимост от особеностите; Може да доплатите както на място след приключване на монтажа, така и по банкова сметка до 2 дни преди монтаж;

За да бъдем по-прецизни в офертата за кухня по поръчка е добре да направите скици на помещението. Чертеж може да е на ръка и с приблизителни размери. Важно е да отбележите чист/мръсен канал, ел.точки, аспирация и ако има други особености(газ котле, желание за газова бутилка и др.). Чертеж може да изпратите след като ви върнем имейл от контакт формата или да донесете на място: София, ул.Бели Дунав 2

Glass Studio извършва монтажна дейност на територията на областите София, Перник, Кюстендил, Пазарджик и Пловдив.
Моля посочете приблизителната дължина на всички стени, на които желаете кухненски мебели, като изключите комин.
Ако има 3-та или 4-та стена, моля напишете размерите тук
Ако не сте сигурни кой материал е най-подходящ за вашите нужди, може да не попълвате.
Механизмите, с които работим са с високо качество. Разлика е името на фирмата и в някои случаи функционалост.
Call Now Button